Tak a 76. věk se dnešním dnem počínaje stal minulostí. Chtělo by to nějaké shrnutí. No ze všeho nejdřív bych chtěl poděkovat mému spoluhráči a kolegovi Patizonovi za pěkný věk, hrálo se mi velmi pěkně, pouze 3 války z 34 dopadli pro naši ali hůř, což je velký úspěch, za který vděčím hlavně právě Patizonovovu skvělému hraní. (a to začal odehrávat věk později :) )

Patizon to nakonec se svojí republikou dotáhnul do top 40 republikových vlád a celkově se pohyboval kolem 200 – 300 místa. A dotáhl to na hodnost 12. Ostatní viz přiložené screeny.

Zefyrus zdrbal začátek věku, avšak do dalšího se už poučil. Dotáhl to tedy celkově se svou demokracií na celkové pořadí kolem 700 – 800 místa s hodností 9.

Celkově se naše ali umístila na 274. místě, což není špatné.

Jak už jsem psal níže, příští věk budeme hrát s Patizonem každý za svoji frakci, ale věřím, že do dalšího věku se určitě zase spojíme a budeme nadále pokračovat v TNJ. :)

Leave a Reply

Vyhlášené války
TNJ---> -=E=-
19.11. 13:00 Klasika za 12h

WEBGAME
PRÁVĚ PROBÍHÁ 76. VĚK

Online strategická hra, odehrávající se v dnešním světě. Utkejte se s mnoha tísici lidmi najednou na poli bitevním, politickém i ekonomickém.

Hra je zdarma a můžete ji začít hrát právě teď, přímo ze svého prohlížeče.

Návštěvnost
TOPlist